En skikkelig Portal-film?
0

En skikkelig Portal-film?

mar 31 Spill.no  

Filmskaperne i Synthetic PictureHaus har sluppet en trailer for deres kommende hyllest til Valves plattformspill Portal, independent-filmen Aperture: Lab Ratt.

Forsøkskanin

Som kjent er vi her i redaksjonen alltid på leting etter nye og spennende fanfilmer, men den generelle kvaliteten er som oftest temmelig laber. Det er derfor hyggelig når vi nå og da snubler over klipp som oser av skaperglede og arbeidsstolthet. Synthetic PictureHaus’ trailer for Portal-filmen Aperture: Lab Ratt er blant disse.

Selv om det samme studioet står bak en litt mer glissen hyllest til de samme spillene i den fiktive dokumentaren Aperture: A Triumph of Science (se nederste video) fra i fjor, er det tydelig at flere i gjengen har lært seg å lage film siden sist. Eller i det minste trailere.

Se trailer

Aperture: A Triumph of Science

Lab Ratt lages av det uavhengige filmstudioet Synthetic PictureHaus, og mens filmen ikke har noen lanseringsdato, oppfordres det på studioets hjemmeside til å donere penger til prosjektet for å få fortgang i prossessen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.