Brutalt klipp fra Naughty Dog
0

Brutalt klipp fra Naughty Dog

jun 05 Spill.no  

Et nytt klipp fra det kommende overlevelsesspillet The Last of Us som ble vist på Sonys pressekonferanse på E3 mandag, viser et betraktelig mørkere side av utvikler Naugthy Dog.

Det var vel bare snakk om tid. Vi burde sett det allerede da Naughty Dog gikk fra Crash Bandicoot til Jak and Daxter-spillene. Eller i det minste da de hoppet over på Uncharted-serien. De blir voksnere og voksnere i uttrykket sitt, og realismen blir stadig mer nærværende. The Last of Us er det helt klart ytterste punktet så langt, noe en temmelig brutal demonstrasjon av det ellers slående vakre spillet på årets Sony-pressekonferanse understreket. Se klippet her.

Se demonstrasjon

The Last of Us utvikles av Naughty Dog og utgis av Sony for Playstation 3. Spillet lanseres rundt nyttår en gang, ingen spesifikk dato er ennå satt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.