Se David Cages neste spill
0

Se David Cages neste spill

jun 05 Spill.no  

Fahrenheit- og Heavy Rain-utvikler David Cage presenterte sitt nye spill, Beyond: Two Souls på Sonys E3-pressekonferanse.

Livet etter Heavy Rain

Etter at Ubisofts Watch Dogs tok en samlet spillverden på senga, ble lista plutselig lagt betraktelig høyere for Sony, som ennå ikke hadde gjennomført sin pressekonferanse i går. Ekstra forventninger var det nok til Heavy Rain-skaper David Cages neste spill, som tidligere bare har blitt presentert via en demonstrasjon av grafikkmotoren i Kara-videoen.

I går var det endelig tid for avduking, og det var sjefen selv som tok seg av presentasjonen. Hovedpersonen i spillet spilles for øvrig av Ellen Page, kjent fra filmer som Juno, X-Men: The Last Stand og Inception. Se klippet som ble vist på Sony-showet her.

Se video

Beyond: Two Souls utvikles av Quantic Dream og utgis av Sony for Playstation 3. Noen lanseringsdato er ennå ikke annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.