Captain Tsubasa: Rise of New Champions lanseres i august
0

Captain Tsubasa: Rise of New Champions lanseres i august

mai 27 Anders Lønning  

Jeg elsker fotball, men jeg klarer ikke å få meg til å like utviklingen de store fotballspillene har vært gjennom over de siste ti eller så årene. Dette er ikke fotball spill alene om, da jeg vokste opp på 90 tallet med spill som Sensible Soccer, NBA Jam, Wayne Gretzky’s 3D Hockey og NFL Blitz var arkade moro mer vektlagt enn at spillene skulle være  “simulator aktige” og jeg kommer ikke fra at vi mistet noe underveis over årene som har gått.

For min del føles sportspillene til EA og Konami langt mer frustrerende enn de er givende, og akkurat her ser det ut til at Captain Tsubasa: Rise of New Champions gjør noe som appellerer til meg som spiller. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har noe særlig til kjennskap til serien fra før av, men den renspikket moro faktoren som utgiver Bandai Namco har valgt å fokusere på i de siste trailerene har fått meg til å innse at dette er noe jeg tror jeg må få med meg når det lanseres på 28. august i år.

– (Captain Tsubasa: Rise of New Champions) vil la spillere spille som favoritt figurene sine fra denne ikonike serien. Fra redninger som tar pusten fra deg til skudd som strider mot tyngdekraften vil fansen kunne eksperimentere med alle de forskjellige teknikkene som har gjort manga og anime serien til en global suksess.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.