PlayStation Plus: Call of Duty: World War II bekreftet. Marvel’s Spider-Man ryktes.
0

PlayStation Plus: Call of Duty: World War II bekreftet. Marvel’s Spider-Man ryktes.

mai 25 Anders Lønning  

I forkant av annonseringen av PlayStation Plus spillene for mai måned gikk det mange rykter om at det var det kritikerroste zombie-overlevelsesspillet Dying Light og masochisme simulatoren Dark Souls Remastered  spillerne kunne få lå bryne seg på mens de likevel måtte holde seg hjemme på grunn av Covid-19 pandemien, men slik gikk det ikke. I stedet var det til manges store skuffelse Farming Simulator 2019 og Cities: Skyline Sony hadde å by på, noe som ikke gikk ubemerket hen på en noe små-irritert kundebase.

Nå kan det se ut til at Sony vil prøve å bote på skaden, og i brudd med tradisjonen kan PlayStation Plus abonnenter allerede fra i morgen av sikre seg Call of Duty: World War II uten ekstra kostnad, med enda et spill, som så langt har blitt holdt hemmelig, på vei til å treffe innenfor Sony’s Days of Play kampanje som gikk av stablen i dag.

Men hemmelighetskremmeri til tross kan det utvalgte spillet ha blitt avslørt ved en tilfeldighet da standard utgaven av Insomniac spillet Marvel’s Spider-Man, som vi ga svært gode skussmål da det ble lansert i 2018, hadde fått det velkjente PlayStation Plus Free merket i den engelske PlayStation butikken hvis man la det til i handlekurven.

Selvfølgelig skal man ta alltid da slikt med en klype salt da det ennå ikke foreligger en offisiell annonsering fra Sony selv, og det er heller ikke utenkelig at dette kan være en liten svikt i PlayStation butikkens systemer, men med et så pass høy-profilert spill som Call of Duty: World War II allerede annonsert og at Sony sin svært generøse Days of Play kampanje, hvor spillere kan sikre seg spill som Nioh 2, Death Stranding, Days Gone  og mange flere spill til rabattert pris, pågående helt frem til 8 juli, overrasker det oss ikke om Sony ønsker å slå på stortromma å levere en av sine aller beste eksklusive titler som et aldri så lite trekkplaster for PlayStation Plus abonnementet.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.