Cyberpunk 2077 er planlagt for dagens konsoller
0

Cyberpunk 2077 er planlagt for dagens konsoller

jun 18 Anders Lønning  

En av de spillene som fikk størst nedslagskraft var uten tvil CD Projekt RED’s Cyberpunk 2077.

Til tross for at vi vanlig dødelige ikke fikk se noe gameplay, har ikke det stoppet hype maskineriet etter hvert som inntrykk fra presse demoene som ble holdt under E3 har begynt å komme ut.

Fra det jeg hører virker spillet som en miks mellom Immersive Sim sjangeren vi kjenner fra spill som Deus Ex, og folkefavoritten Grand Theft Auto.

Et spørsmål som har stått sentralt for mange etter at vi har hørt alle inntrykkene, er hvorvidt spillet kom til å komme ut på dagens konsoller eller ikke.

CD Projekt RED er kjent for å ta seg god tid, og ut i fra det lille vi har sett og hørt kan man lett trekke konklusjonen at dette høres litt for krevende til å være mulig på dagens maskinvare.

Men nå har quest designer hos CD Projekt RED, Patrick Mills kommet med en uttalelse til Game Informer som legger all tvil til ro. Studioet tar sikte på å lansere Cyberpunk 2077 til maskinene vi allerede eier.

– Det er den nåværende konsollgenerasjonen vi sikter på. Vi planlegger å lansere på Xbox One, PlayStation 4 og selvfølgelig også PC

Gode nyheter med andre ord, Med det skal også være sagt at spillet ennå ikke har fått et lanseringsvindu, og at det selvfølgelig er fullt mulig at dette blir en av spillene som kommer på både denne generasjonen og den neste slik vi så med spill som Watch Dogs og Shadow of Mordor forrige gang vi ble bedt om å oppgradere.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.