Dead Space remake kan komme i slutten av 2022
0

Dead Space remake kan komme i slutten av 2022

aug 07 Alexander Lund  

Nettsiden VentureBeat har angivelig snakket med en person tilkoblet utviklingen av Remaken til kulthiten “Dead Space” fra 2008.

Remaken går ganske enkelt under navnet “Dead Space” og skal være første del av en fullstending reboot av serien i sin helhet. Ifølge en kilde skal komme ut på markedet høsten neste år såfremt verden ikke endrer seg betraktelig i løpet av denne perioden.

Disse ryktene skal som vanlig taes med en grei klype salt, men EA har tidligere sagt at de ønsker å slppe ut mer informasjon om spillet i løpet av året.

Tidligere har utviklerene sagt at remaken av Dead Space vil bli en bedre opplevelse enn første utgaven, hvor delene som ikke fungerte vil bli fjernet, hva det betyr får vi vente og se med.

Selv om det ikke er kunngjort noen utgivelsesdato for remaken er det bekreftet å bli utgitt på PS5, Xbox Series X|S og PC.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill