Demo og «GT Academy 2010»
0

Demo og «GT Academy 2010»

des 04 Spill.no  

«Gran Turismo 5» er helt klart et av de mest forventede spillene til Playstation 3. Kanskje ikke så rart når Polyphony Digital lover nærmere 1000 biler gjengitt i noe av den mest naturtro grafikken vi noen gang har sett. Den fullstendige versjonen av spillet begynner endelig å nærme seg utgivelse. Noen måneder må man fortsatt vente, da er det ihvertfall bra at man kan trøste seg med en splitter ny demo.

 

Demoen vil være klar for nedlasting gjennom «Playstation Store» den 17. desember. For dere som sitter med en racerbilsjåførspire i magen eller rett og slett er en racerspill-gud, kan dette bli ekstra spennende. Demoen er nemlig også starten på «GT Academy 2010», en konkurranse basert rundt demoens «time trial»-modus. De 20 beste fra hvert av de 17 landene (deriblant Norge) blir invitert til en landsfinale hvorav 10 går videre til «GT Academy 2010». Der må man kjempe mot de beste i verden om muligheten til å bli en profesjonell racerbilsjåfør (som kjører ekte biler!). Konkurransen vil holdes fra demoen slipper og fram til 24. januar 2010.

 

«Gran Turismo 5» har antydet slippdato mars 2010. Spillet kommer eksklusivt til Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.