0

Denne tilleggspakken blir ikke tilgjengelig på Mass Effect Legendary Edition

feb 07 Alexander Lund  

Mass Effect Legendary Edition som kommer i midten av mai ville inneholde nesten alle tilleggspakker, med et unntak.

Mass Effect: Pinnacle Station var en utvidelse utgitt for den opprinnelige Mass Effect og var en slags simulator for spillets kampsystem. Her kunne man prøve å overleve oppdrag hvor man måtte kjempe mot fiender uten at det var en del av historien.

Å klare alle oppdragene ville man få en ny leilighet og nye kosmetiske objekter for bragging rights. Nå har Bioware sagt at denne tilleggspakken ikke vil bli tilgjengelig nå remastered versjon kommer.

Grunnen til dette er så enkelt som at Bioware ikke klare å få tak i kildekoden til tilleggspakken. Pinnace Station var nemlig ikke laget av Bioware men en annen utvikler som hadde mistet koden engang i løpet av de 13 årene som har gått siden utgivelsen.

En back-up kode ble funnet men var så ødelagt at Bioware valgte å droppe hele tilleggspakken.

Uansett så vil det nok ikke spille så stor rolle når det gjelder den gigantiske historien som Mass Effect trilogien forteller. De mange andre tilleggspakkene (utenom multiplayer) vil være tilgjengelig når spillet kommer den 14 mai i år.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill