Det dyreste MS-spillet noensinne
0

Det dyreste MS-spillet noensinne

okt 26 Spill.no  

Det kommende skytespillet Halo 4 er Microsoft Studios’ dyreste spill til nå, forteller studiosjef Phil Spencer til nettstedet Polygon.

Store penger

Og det sier ikke lite. Halo 3 kostet for eksempel rundt 60 millioner dollar å lage, inkludert et gigantisk markedsbudsjett på 30 millioner, noe som gjør det til et av tidenes dyreste spill. Ifølge Microsoft er Halo 4 betraktelig dyrere. På spørsmål om dette er studioets dyreste tittel per dags dato, var svaret tydelig:

– Helt klart. Ingenting er i nærheten, svarte Spencer.

Halo-serien er ifølge studiosjefen verdt svimlende tre millarder dollar, et beløp som garantert kommer til å stige ytterligere når Halo 4 endelig kommer på markedet om et par knappe uker. Jon Cato er allerede i gang med testingen av spillet, og vil være parat med en anmeldelse før lansering. 

Halo 4 utvikles av 343 Industries og utgis av Microsoft Game Studios. Spillet lanseres på Xbox 360 den 6. november over hele verden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.