Dette er Templars
0

Dette er Templars

nov 18 Spill.no  

Utvikler Funcom har sluppet ny informasjon om The Secret World-fraksjonen Templars, inkludert en eksklusiv video via nettstedet IGN.

Hater Illuminati

Mens det for tiden er mye snakk om lanseringen av Star Wars: The Old Republic neste måned, og World of Warcraft-tillegget Mists of Pandaria, skal vi ikke glemme at også Funcoms The Secret World snart starter betatestingen sin. I oppkjøringen får vi små, strategiske drypp med informasjon om spillet, og denne uken er det fraksjonen Templars som står i fokus.

Templars bryr seg ikke om at verden kjenner til dem, og de gidder ikke ta hensyn til rykter. De er her først og fremst for å styre verden og bekjempe ondskap – et begrep som ikke nødvendigvis alltid samstemmer med andres definisjon – men de sier ikke nei til en mulighet til å gi noen saftige riper i lakken til hovedrival, The Illuminati, om sjansen byr seg.

Vi var nylig på besøk hos utvikleren her i Oslo, og fikk teste The Secret World  i noen timer. Hva vi syntes om det, kan du lese her på siden på mandag!

Nettstedet IGN fikk muligheten til å vise en eksklusiv videopresentasjon om Templars, hvor en for mange velkjent jente står for fortellingen. Her får vi også se Templar-draktene, og flere av lokasjonene som er eksklusive for de spillerne som knytter seg til disse.

Se video

The Secret World utvikles av Funcom og utgis av Electronic Arts for PC. Lansering er satt til april 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.