Egypt neste for Assassin’s Creed?
0

Egypt neste for Assassin’s Creed?

nov 17 Spill.no  

Assassin’s Creed: Revelations har såvidt rukket å bli lansert før ryktene har begynt å surre og gå om den neste oppfølgeren i serien. Både Revelations og Brotherhood har vært videreføringer av Assassin’s Creed 2, og det forventes derfor at det neste spillet vil få et tretall bak seg og bli en skikkelig oppfølger med masse nye spillelementer.

Alexandria

Det er PSM3 Magazine i England som skriver at de har fått snusen i informasjon om at det kommende spillet kommer til å finne sted i Egypt. Ifølge Eurogamer stemmer dette overens med hendelsesforløpet i Assassin’s Creed: Revelations, hvor den egyptiske byen Alexandria blir nevnt i løpet av spillet.

Les vår anmeldelse av Assassin’s Creed: Revelations her!

Det forventes at Assassin’s Creed 3 vil ha en helt ny helt i hovedrollen, ettersom Assassin’s Creed: Revelations avslutter historien om Ezio og Altair.

Dato eller format for spillet vet vi ikke ennå, Ubisoft har nemlig ikke annonsert det formelt ennå.

PS: Bildet over er fra et tidligere Assassin’s Creed-spill.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.