Diablo III er endelig fullført
0

Diablo III er endelig fullført

jun 20 Spill.no  

Med litt hjelp fra en trollmann ved navn Krippi, har Diablo III-spilleren Kripparrian som førstemann i verden fullført spillet på vanskelighetsgraden Inferno med en Hardcore-figur. Og det før oppdateringen, bekrefter Blizzard.

Nesten umulig

For de uinvidde, er Inferno altså den vanskeligste varianten av spillet, og regnes av mange som komplett umulig. På toppen av dette, dør Hardcore-varianten av spillfigurene permanent når de dør, og kan ikke gjenoppvåknes. I tillegg mister man alt av utstyr. Med dette utgangspunktet satte barbaren Kripparrian ut for å bekjempe alle bossene i Diablo III – før oppdateringen 1.03 gjorde det lettere å få tilgang på visse typer utstyr. Se siste kamp mot Diablo selv i videoen under. Hvis du ikke vil få spolert handlingen, er det en god ide å hoppe over denne videoen.

Se video

Diablo III utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. Dette er første gang noen fullfører spillet på Inferno med en Hardcore-figur.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.