Disse vant «Vanquish»!
0

Disse vant «Vanquish»!

nov 08 Spill.no  

Actionspillet «Vanquish» er en av årets feteste actionopplevelser, og fikk en velfortjent femmer i vår anmeldelse. Vi slo også til med en konkurranse forrige uke, og nå er de tre vinnerne kåret.

Lurespørsmål

«Vanquish» et utviklet av den kjente japanske utvikleren Shinji Mikami, og i vår konkurranse lurte vi på hvilket japansk spill Shinju Mikami stod bak som oppfant «survival horror»-sjangeren. Svaret på dette er «Biohazard», bedre kjent som «Resident Evil» i vesten. Ettersom vi spurte om hva det japanske skrekkspillet het, har vi kun godkjent «Biohazard» som riktig svar. Slemt? Neida, konkurransen ble tross alt lagt ut rett før halloween, så vi var i det skøyeraktige hjørnet.

Tre stykker som brukte Sherlock Holmes-aktig deduksjon for å komme frem til det riktige svaret og som har vunnet «Vanquish» på Playstation 3 er:

  1. nexus7
  2. KingHansen
  3. NorwegianAndy

Spill.no gratulerer vinnerne.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.