0

Dragon Age vil ta tid, lang tid.

des 07 Alexander Lund  

Da det nye Dragon Age (endelig) ble annonsert under Video Game awards natt til Fredag, var det mange fans (undertegnede inkludert) som jublet.

Lenge hadde vi ventet på noe nytt fra Thedas om veien videre fra historien som sluttet så altfor brått i Trepasser.

For å oppsummere, (spoilers fra et 4 år gammelt spill):

I Trepasser fikk vi vite at Solas, eller Fen Harel som han var best kjent som, var bak hele handlingen i Inquisition. Det var han som ga Corypheus kulen som startet hele handlingen, med et mål om å gjøre verden slik den var lenge før mennesket kom til kontinentet. Det siste vi så fra han var at han forsvant inn en magisk portal, mektig nok til å gjøre folk til stein bare med øynene.

I teaser videoen (som du kan se ovenfor) var det ikke mye som ble hintet til utenom at Solas vil spille en stor rolle, til og med være spillet hovedskurk.

Et rødt idol

Så teaseren visste kun to ting, et bilde av det som mest trolig er et idol laget av rød lyrium som minner oss veldig om den som Meredith hadde i Dragon Age 2. Etterfølgt av en Fresco tegning som viser noen kjempe mot et stort svart monster mens verden brenner.

Ikke mye å gå på der altså. Den dårlige nyheten her er at Dragon Age er nok veldig langt unna ferdig. Først så skal Anthem lanseres, med alt det innebærer, så forvent en utgivelsedato engang i 2021.

 

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill