Drømmefall: Kapitler er i boks
0

Drømmefall: Kapitler er i boks

feb 17 Spill.no  

Red Thread Games’ Kickstarter-kampanje rundet sitt første innsamlingsmål denne helgen. Nå ser studioet på såkalte “stretch goals”.

Epler og pingviner først

Stretch goals er en ny tradisjon på innsamlingsnettstedet, hvor utviklerne kan definere nye mål som overgår det opprinnelige, i bytte mot nye elementer, flere utgivelsesplattformer og andre tillegg for å forbedre opplevelsen. Etter å ha nådd imponerende 850 000 dollar i løpet av den første uken, sikter Red Thread nå mot delmålet Apples & Penguins, som ikke overraskende dreier seg om Apple- og Linux-utgaver av Drømmefall: Kapitler. Dette målet er knappe 6000 dollar unna å bli realisert.

Videre på listen følger The Loremaster for 50 000 dollar mer, som innebærer et samlet bibliotek for bakgrunnsinformasjon om Den lengste reisen-universet, og som kan bygges ut i løpet av spillets gang ved å samle inn bøker underveis. Klarer Kickstarter-siden å runde en million dollar, er det tid for A Longer Journey, som betyr flere figurer, områder og bakgrunnshistorier, og med ytterligere 50 000 får vi den kryptiske “Mystery is important, Señorita”, som henviser til et sitat fra Den lengste reisen, og som vi regner med innebærer en oversettelse for de ekstremt eventyrspillglade spanjolene. Det oppgis også i FAQ-en for prosjektet at oversettelser kan inngå i stretch goals-listen.

Se en videomelding fra Ragnar, Martin og Dag i Red Thread Games her

Ny reise på gang?

Men det klart mest spennende målet er definitivt mystiske The Longest Journey: Home, eller Den lengste reisen: Hjem, som vi regner med blir den norske oversettelsen. Serieskaper Ragnar Tørnquist og kompani har foreløpig lite å si om dette delmålet ennå, så vi kjører på med ville spekulasjoner om en oppfølger til det som i utgangspunktet skulle være en avslutning av en trilogi. Kanskje en ny trilogi, i beste Gears of War/ Halo-stil? Ikke vet vi, men Red Thread Games trenger god hjelp fra publikum for å realisere de to millionene dollar de har satt opp som det ypperste delmålet. 

Når det er sagt: Red Thread har nesten tre uker igjen på seg på å samle inn 1, 2 milloner dollar, og som kjent opplever nesten samtlige Kickstarter-prosjekter å skyte i være når det nærmer seg slutten. Har du ennå ikke donert, kan du fremdeles sikre deg spillet og en hel haug med godsaker ved å klikke deg inn HER.

Drømmefall: Kapitler utvikles og utgis av Red Thread Games for PC (og nå også muligens for Mac og Linux). Lansering er anslått til slutten av 2014. Les intervju med Red Thread Games her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.