Du lager oppdrag i «Infamous 2»
0

Du lager oppdrag i «Infamous 2»

mar 02 Spill.no  

Playstation 3-spillet «Infamous» ble godt mottatt da det ble lansert for snart to år siden, og i sommer kommer oppfølgeren. Spillet handler fortsatt om Cole McGrath som har superkrefter og må kjempe mot blodtørstige fiender. Men denne gangen kan du være med å lage spillet.

Brukerskapt innhold

Utvikler Sucker Punch har nemlig annonsert at spillet kommer med et omfattende skaperverktøy som lar spillerne lage sine egne oppdrag. På denne måten kan man fylle opp spillet med oppdrag, slik at det i teorien aldri tar slutt.

– Vi tror «Infamous 2» vil bli bedre hvis det aldri tar slutt, hvis du aldri slipper opp for oppdrag og minioppdrag og ting å gjøre. Så vi har brukt de siste to årene på å legge til en brukergenerert innholds-funksjon i spillet, sier utviklingssjef Chris Zimmerman på Playstations offisielle blogg.

Utviklingsverktøyene vil også bli tilgjengelige før spillet lanseres i sommer. 14. mars åpner nemlig betatestingen av spillet, og der kan man lage sine egne oppdrag.

Her kan du se den nyeste traileren til spillet:

«Infamous 2» utvikles av Sucker Punch og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet lanseres på Playstation 3 til sommeren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.