EA bekrefter nytt Syndicate
0

EA bekrefter nytt Syndicate

sep 12 Spill.no  

Det har lenge versert rykter om at svenske Starbreeze holder på med et nytt kapittel i Syndicate-serien. Nå har en “lekkasje” i Electronic Arts’ offisielle nettbutikk bekreftet at spillet er under utvikling.

Cyberpunk

Det originale Syndicate ble klekket ut av spillskaperlegenden Peter Molyneux i 1994, og fikk en oppfølger, Syndicate Wars, i 1996. Siden da har det vært stille fra fremtidskrigen, inntil nå.

Informasjonen fra nettbutikken Origin avslører at det kommende Syndicate blir et “unikt og brutalt førstepersons skytespill satt til nær fremtid”. Med nær fremtid menes 2069, og hovedpersonen i spillet heter Milos Kilo. Verden blir styrt av megakorporasjoner, og Milos jobber for en av disse.

Der originalspillene var taktiske actionspill der man styrte et lite lag med supersoldater i skinnfrakk sett ovenfra, vil det kommende spillet bli et førstepersons skytespill.

– Målet vårt med Syndicate er å tilby et utfordrende actionskytespill for dagens spillere, i tillegg til fansen av originalen. Fans av franchisen vil kjenne igjen mange våpen og miljøer i spillet, men kommer til å oppleve disse på en ny måte. Spillet vil også inneholde separate og dype samarbeidsmoduser for fire spillere, inkludert oppdrag fra det originale kultspillet, forteller Jeff Gamon, produsent i EA Partners i en pressemelding.

Hva tror du? Er du bekymret for at strategielementene byttes ut med action? Eller ser du frem til en verdig Deus Ex-konkurrent? DIskusjonen tar vi i kommentarfeltet!

Se flere bilder fra Syndicate på neste side!

Syndicate utvikles av Starbreeze Studios og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC neste uke.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.