Disse vant Gears of War 3-konkurransen
0

Disse vant Gears of War 3-konkurransen

sep 12 Spill.no  

Forrige uke annonserte vi en konkurranse der fem heldige vinnere kunne ta med seg en venn og møte opp hos Microsoft denne uken for å prøvespille det kommende Gears of War 3. I tillegg til T-skjorter og annet Gears of War-snacks vanket det selvsagt et flunkende nytt eksemplar av spillet i premie til alle vinnerne.

Locust

I konkurransen lurte vi på hva fienden til menneskene heter i Gears of War-serien, og det riktige svaret var selvsagt Locust. Vi fikk inn mange riktige svar, og har trukket fem heldige vinnere som kan kose seg med pizza, brus og lancer-motorsaga hos Microsoft på onsdag. De fem er:

– kingraven
– oyvindej
– umar8627
– Spatula
– xAuli

Om du er en av de som svarte riktig men ikke ble trukket, er ikke alt håp ute. Om noen av vinnerne ikke har anledning til å dra til Microsoft på onsdag, vil vi trekke nye vinnere. Så følg med i meldingsboksen din!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.