Ekstra patriotisk samleutgave
0

Ekstra patriotisk samleutgave

jul 18 Spill.no  

Utvikler og utgiver Ubisoft har sluppet en video med innholdet i spesialutgaven av Assassin’s Creed III, som de har kalt Freedom Edition.

Heftig samling

Det begynner å bli vanlig med minst to utgaver av de viktigste titlene, ofte flere. Én versjon er for de som bare skal ha spillet, én for de som har lyst på ekstra innhold, og én for de som har lyst til å prate om spillet når folk kommer på besøk og bemerker den kubikkmeterstore figuren som står utstilt ved siden av TV-en. Sistnevnte er den “ultimate” utgaven, og produsentene holder lite tilbake når de pønsker ut hva skattekister som denne skal inneholde.

I Assassin’s Creed III: Freedom Edition finnes viktigst av alt spillet, pakket i et spesielt metallomslag. Deretter finner man en notatbok og en uhyrlig detaljert figur som kan settes ved siden av nevnte TV. Men denne pakken kommer også med en haug med eksklusivt innhold, blant annet enspilleroppdragene Ghost of War og Lost Mayan Ruins. Sistnevnte får du et par glimt av i en video Ubisoft nettopp har sluppet, hvor innholdet i Freedom Edition vises frem.

Se video

Assassin’s Creed III utvikles og utgis av Ubisoft for Playstation 3, Xbox 360, PC og Wii U. Spillet lanseres 31. oktober. Freedom Edition selges kun via GameStop.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.