Bak kulissene i Black Ops II
0

Bak kulissene i Black Ops II

jul 19 Spill.no  

Musiker Trent Reznor og manusforfatter David S. Goyer forteller om sine roller i det kommende skytespillet fra Treyarch og Activision Call of Duty: Black ops II.

Stjernelag

Reznor er nok for mange best kjent som vokalist og låtskriver i industribandet Nine Inch Nails, men han har lang erfaring med lydspor. Han vant blant annet Oscar for musikken til Facebook-filmen The Social Network, og har tidligere stått for tonene i Quake og Doom 3, selv om sistnevnte aldri ble med i det ferdige spillet.

David S. Goyer har en rekke superheltfilmer bak seg, og da først og fremst de siste tre Batman-filmene Batman Begins, The Dark Knight og kinoaktuelle The Dark Knight Rises, men står også bak manus for Dark City, Ghostrider og Blade-filmene.

Felles for disse to er at de begge er leid inn for å jobbe med spillstudioet Treyarch på det etterlengtede fremtidskrigsspillet Call of Duty: Black Ops II. I en fersk trailer fra Activision får vi høre artistene uttale seg om dataspills posisjon i underholdningsbransjen, og litt om hvordan de tilnærmet seg prosjektet.

Se video

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision for Playstaiton 3, Xbox 360, PC og Wii U. Spillet lanseres 9. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.