EM-spillet lanseres kun digitalt
0

EM-spillet lanseres kun digitalt

mar 29 Spill.no  

Tradisjonen tro lanserer Electronic Arts sitt eget spill basert på det nært forestående europamesterskapet i fotball. Men for første gang i historien har sportsgiganten valgt å droppe et fysisk frittstående spill. I stedet lanseres EM-spillet som en tilleggspakke til FIFA 12.

Flere moduser

Tilleggspakken byr på alle fotballbanene fra årets mesterskap, i tillegg er alle 53 landslag fra UEFA representert. Electronic Arts vil også bruke nyheter fra det virkelige mesterskapet til å skape unike utfordringer og muligheten til å gjenoppleve hendelser fra virkeligheten.

I tillegg kan man bygge opp sitt eget landslag, og også bruke sin egen virtual pro-spiller fra FIFA 12 som lagkaptein, om man vil.

UEFA EURO 2012 blir lansert digitalt til PS3, Xbox 360 og PC, og vil koste 2000 FIFA-poeng på PC, 1800 Microsoft-poeng på Xbox 360 og rundt 170 ekte penger på Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.