Slår alle PS Store-rekorder
0

Slår alle PS Store-rekorder

mar 30 Spill.no  

Det PlayStation 3-eksklusive Journey har slått både amerikanske og europeiske salgsrekorder, og er nå det raskest selgende spillet på de respektive versjonene av PlayStation Store, melder den offisielle PlayStation-bloggen.

Ny rekord

Thatgamecompany, som tidligere har laget PS3-spillene Fl0w og Flower, har spesialisert seg på opplevelsestitler som kanskje ikke umiddelbart havner i “spill”-kategorien. Også Journey spiller sterkt på følelsesregisteret hos spilleren, og kalles blant annet “årets tristeste spill” av vår anmelder, som belønnet spillet med en solid femmer. 

Men det er ikke bare spillpressen som hyller Journey. Også spillerne er godt fornøyde med Thatgamecompanys siste utgivelse, noe salgstallene vitner om. Spillet har nemlig slått alle gamle rekorder i både amerikansk og europeisk PS Store, og står nå som Vestens definitivt raskest selgende PSN-tittel.

Se video

– Vi ser den personlige kontakten mellom vårt arbeid og spillerne, og det er det viktigste og mest uvurderlige for oss. Vi takker for støtten, for at dere har brukt tid og penger på å spille spillet vårt, og for å spre ordet om Journey videre til venner og familie, melder en beveget Jenova Chen fra Thatgamecompany, og legger til at lydsporet kommer til å bli tilgjengelig PS Store den 11. april.

Journey utvikles av Thatgamecompany og utgis av Sony på PlayStation Store. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.