En høyt forventet lansering
0

En høyt forventet lansering

jul 27 Spill.no  

Med den utrolige suksessen Blizzard oppnådde med «StarCraft» fra 1998, er det neste vanskelig å tro at det skulle ta over tolv år før vi skulle få en oppfølger til den prestisjetunge tittelen. Ja for det er virkelig en prestisjetung tittel det er snakk om. Ikke nok med at «StarCraft» revolusjonerte strategi-sjangeren, regnes det også den dag i dag som kanskje det ypperste av alle strategispill og det er fortsatt et av de mest populære flerspiller-spillene. Blant annet er spillet så populært i Sør-Korea at det regnes som en godkjent sport og tar man noen gang turen innom landet vil man lett finne opptil flere tv-kanaler dedikert til spillet. Nå er riktignok ikke Blizzard kjent for å pumpe ut oppfølgere, heller motsatt, men det å lage en oppfølger til «StarCraft» kan kanskje sammenlignes med det vi nordmenn kaller «å hoppe etter Wirkula». Derfor er det kanskje ikke så rart at det tok så lang tid likevel.

 

Nå er tiden uansett kommet og har man selv den minste interesse for ekte-tids strategispill, finnes det liten tvil om at «StarCraft II: Wings of Liberty» burde finne en plass i hyllen. I forbindelse med dagens lansering var det også mange butikker rundt om hele Norge som holdt nattåpent for sultne fans, noe vår egen Alec Thom kommer med videorapport fra under. Slik at vi som ikke deltok også får muligheten til å oppleve litt av morroa. Vår anmeldelse kan forventes litt senere i uken da jeg selv bare så vidt har fått satt meg ned med spillet.

 

Se video her:

 

Se flere bilder fra «StarCraft II: Wings of Liberty» på neste side.

 

«StarCraft II: Wings of Liberty» ble sluppet i dag. Spillet finnes kun til PC.

«StarCraft II: Wings of Liberty» ble sluppet i dag. Spillet finnes kun til PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.