En siste TG-konkurranse!
0

En siste TG-konkurranse!

apr 13 Spill.no  

Spill.no var sterkt representert under årets datatreff i Vikingskipet i påsken, og faste lesere har nok fått med seg våre mange konkurranser fra treffet. Nå har vi endelig kommet til hektene etter påskens strabaser, og etter å ha ryddet i premiebunkene våre har vi funnet litt av hvert som er til overs. Og det vil vi selvsagt dele med dere brukere.

Bildetekst

Vi har funnet noen Murloc-kosedyr fra World of Warcraft, samt flere brett med Red Bull i bagasjen vår. Vi gir derfor bort tre premier bestående av:

  1. En Murloc + Et brett Red Bull + Et spill på valgfritt format
  2. En Murloc + Et brett Red Bull
  3. Et brett Red Bull
Alt du trenger å gjøre for å vinne er å kikke nøye på det store bildet ovenfor, det med fire kjekke unge menn, og deretter lage en morsom og passende bildetekst som du poster i kommentarfeltet under. For å inspirere deg har vi slengt ut noen eksempler under her. Lykke til!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.