Endelig bygges Rage ut
0

Endelig bygges Rage ut

des 16 Spill.no  

Id Software har annonsert den nedlastbare tilleggspakken Scorchers for sitt post-apokalyptiske skytespill Rage.

Brannfarlig

Scorchers byr ifølge utgiver Bethesdas nettside på en splitter ny historiedel, hvor du som spillets hovedperson allierer deg med nye bekjentskaper for å knuse Scorcher-klanen, som har planer om å ødelegge Wasteland.

Ny historiedel er alltid interessant, men Id har også mer å by på i tilleggspakken. Aller mest liker vi en såkalt Extended Play-modus, som innebærer at spillet ikke tar slutt etter endt rulletekst, men at vi får lov til å ture rundt i Wasteland for å fullføre achievements, finne hemmeligheter, og så videre. Og som seg hør og bør i et Id-spill, inkluderes i tillegg vanskelighetsgraden “Ultra-nightmare”, som garantert ikke er noe for nybegynnere.

Ifølge Bethesda-bloggen, er det snakk om en lansering av tilleggspakken allerede tirsdag neste uke, med en prislapp på henholdsvis 400 MS-poeng eller omtrent 35 kr, avhengig av plattform.

Rage er utviklet av id Software og utgis av Bethesda for PC, Playstation 3 og PC. Les anmeldelse av spillet her. Tilleggspakken Scorchers slippes tirsdag 18. desember.

Se flere skjermbilder fra Scorchers på neste side!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.