Er du klar for månedsavgift i Call of Duty?
0

Er du klar for månedsavgift i Call of Duty?

mai 31 Spill.no  

Det har tidligere versert rykter om at Activision ønsker å innføre en månedsavgift for å spille Call of Duty-spill på nett. Nå ser det ut til at ryktene har blitt bekreftet, i høst lanserer nemlig Activision Call of Duty Elite – en betalingstjeneste for Call of Duty: Modern Warfare 3-spillere.

Tilleggstjenester

Det er avisen Wall Street Journal som har fått innsikt i Activisions planer. Ifølge avisen kommer Activision til å lansere Call of Duty Elite som en tilleggstjeneste til Call of Duty-spill. Call of Duty: Modern Warfare 3 vil være det første spillet som støtter Elite-tjenesten. Ifølge Wall Street Journal vil spillere måtte betale en fast månedsavgift for Elite-medlemskap. Ved å være Elite-medlem vil man få tilgang til ekstra innhold som ikke følger med spillplata, deriblant nye nedlastbare kart, og Elite-medlemsskapet vil bli kompatibelt med alle fremtidige Call of Duty-spill.

Det vil fortsatt være gratis å spille Call of Duty: Modern Warfare 3 online, Elite-tjenesten er ment å være et ekstratilbud til de mer seriøse spillerne. Blant annet vil man få analyseverktøy og utvidete sosiale nettverksfunksjoner via Elite-medlemskapet sitt.

Hvor mye man må betale for å bli Call of Duty Elite-medlem er ikke annonsert ennå, og vi regner med at Activision kommer til å avsløre mer rundt tjenesten under E3-messen i Los Angeles neste uke.

Hva mener du? Er du villig til å betale en månedsavgift for tilleggsfunksjoner i Call of Duty: Modern Warfare 3? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.