Fansen trygler etter Half-Life-info fra Valve
0

Fansen trygler etter Half-Life-info fra Valve

jan 17 Spill.no  

For mange PC-spillere representerer Half-Life-serien det ypperste innen spillopplevelser på PC. Etter to spill, samt to episodeoppfølgere til Half-Life 2 har fansen de siste årene ventet i spenning på Half Life 2: Episode 3 eller et Half-Life 3.

Vil bryte stillheten

Men Valve har ikke snakket om Half-Life siden 2007, da Half-Life 2: Episode 2 ble lansert. I stedet har de lansert spill som Left 4 Dead og Portal 2, og jobber for tiden med Dota 2 og Counter-Strike: Global Offensive. Det frustrerer fansen som venter på et nytt Half-Life, og derfor har de startet en egen støttegruppe på Steam der de ber om informasjon fra Valve.

Her uttrykker de sin frustrasjon over at de går og venter år etter år på en fortsettelse av Half-Life-sagaen, men aldri hører et pip fra Valve. De ønsker bedre kommunikasjon fra Valve, og påpeker at episode-trilogien var planlagt avsluttet i 2007, mens tredje episode fortsatt ikke har blitt lansert. Fansen understreker at de ikke ønsker å stresse Valve til å lansere noe, de vil bare ha en bekreftelse eller avkreftelse på om det er mer Half-Life under planlegging eller produksjon.

Gruppen har vokst til over 10.000 medlemmer siden den ble opprettet 26. desember i fjor, og det gjenstår å se om Valve tar fansen trygling til etteretning og slipper et lite livstegn fra kommende spill i serien. Er du Half-Life-fan kan du melde deg inn her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.