Far Cry 6 vil være mer påvirket av politikk enn normalt
0

Far Cry 6 vil være mer påvirket av politikk enn normalt

jun 01 Alexander Lund  

Nylig fikk vi et innblikk i det neste kapittelet av Ubisoft sitt storspill Far Cry 6. Spillet vil ta plass i det tropiske paradiset Yara, hvor andre generasjon diktator Antón Castillo. Personen som låner ansiktet og stemmen til Castillo er ingen andre enn den legendariske skuespilleren, kjent for å være storskurk, Giancarlo Esposito.

Yara sitt visuelle design er inspirert av Cuba, men utviklerene lover at de politiske temaene som vil taes opp i spillet er ikke spesielt knyttet til landet. Noen av temaene er hvordan ting som demokrati og like rettigheter er balansert med sikkerhet og stabilitet, særlig i kjølevannet av historiske hendelser som imperialisme og kommunisme.

Selve spillbarheten er likevel veldig likt som de tidligere kapitler i serien. Du vil få tilgang til Yara hvor en hendelse i begynnelsen av spillet knytter deg til landets opposisjonelle og motstandere av regimet. Du vil ta rollen som foreldreløse Dani, en person du kan velge kjønnet på i begynnelsen av og som vil ha mange muligheter i henhold til våpen og utstyr.

Den største visuelle forandringen er kanskje at denne gang vil du ha mulighet til å bevege deg og slåss i storbyer og urbane jungler, ikke bare i naturen. Ubisoft har sagt at de ønsker at du skal ha en annen tilnærming til slåsskamper når du er i byene. Sniking, bestikkelser og sabotasje er noen av mulighetene du kan ha for komme deg gjennom Castillo sine sikkerhetsstyrker.

Det betyr ikke at våpen ikke spiller en stor rolle. Du vil ha tusen av muligheter til å bygge unike våpen spesifisert til dine ønsker.

Far Cry 6 kommer til de fleste konsoller Oktober 7.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill