Flere tilleggspakker til Fallout
0

Flere tilleggspakker til Fallout

mai 04 Spill.no  

De tre neste måneden blir en lykkelig tid for alle som elsker Fallout: New Vegas. Obsidian Entertainment har nemlig annonsert tre nye tilleggspakker med nytt innhold til Mojave-ørkenen. Den første pakken lanseres på nasjonaldagen vår, 17. mai, mens de to andre vil komme i juni og juli. Hver tilleggspakke vil i tillegg til nye oppdrag og nytt innhold også øke nivågrensen på karakteren din med fem nivåer. Pakkene lanseres både på Xbox Live, Playstation Network og til PC samtidig.

Honest Hearts

Publiseres: 17. Mai

Handlingen i Honest Hearts foregår i Zion National Park, der du blir sendt ut for å undersøke uberørt skog. Ekspedisjonen går rett på trynet når karavanen din blir overtfalt av Tribal Raidere. Du slipper unna, men mens du sliter med å komme deg tilbake til ørkenen Mojave havner du midt i en krig mellom byen New Canaanite og The Burned Man, Joshua Graham. Krigens kamp avgjør skjebnen til Zion National Park 

Old World Blues

Publiseres: Juni 2011

I Old World Blues vil du oppdage hemmeligheter og skjulte historier om hvordan Mojave’s muterte monstere ble til. Du blir, ufrivillig, en prøvekanin i et forskningsprosjekt som går skeis. Du skal avskjære en krig rundt forskningssenteret Big Empty, og får valget mellom å snu ryggen til kidnapperne dine, eller slå deg sammen med dem for å slåss mot enda større trusler.

Lonesome Road

Publiseres: Juli 2011

Lonesome Road gjør historien bak spillene komplett. Spilleren blir kontaktet av karakterer fra hovedspillet. En mann ved navn Ulysses, som nektet å levere Platina Chippen i starten av spillet, lover å svare på spørsmålet om hvorfor han gjorde dette, hvis spilleren gjør en siste jobb for ham. En jobb som fører deg inn i det store ukjente, The Divide. Et landskap hvor jordskjelv og kraftige stormer har herjet de siste årene. Veien til The Divide er lang og full av farer og skatter. De få som har gått den, har aldri kommet tilbake. Gjør du?

Fallout: New Vegas er utviklet og utgitt av Bethesda. Spillet er ute til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.