L.A. Noire blir bok
0

L.A. Noire blir bok

mai 04 Spill.no  

Rockstar har annonsert et samarbeid med bokforlaget Mulholland Books, om en novellesamling som tar utgangspunkt i det kommende dataspillet L.A. Noire.

Digital bok

Novellesamlingen, som vil bli lansert 6. juni som e-bok via ulike e-bokhandlere, vil bli skrevet av ulike krimforfattere. Saker og karakterer fra spillet vil dukke opp i de ulike novellene.

– Utforsk livene til skuespillerinner desperate etter Hollywood-suksess, helter som har falt, og klassiske Noir-skurker. Lesere vil ikke bare møte kjente fjes, men også kjente krimsaker fra spillet, med ny vinkling som forteller saken fra ståstedet til skurkene og ofrene, står det i pressemeldingen fra Rockstar.

Enkeltnoveller vil dukke opp i utvalgte medier i forkant av spillets lansering, mens hele novellesamlingen vil bli mulig å kjøpe 6. juni.

L.A. Noire utvikles av Team Bondi og Rockstar og utgis av Take-Two. Spillet lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 20. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.