Ny tilleggspakke lansert
0

Ny tilleggspakke lansert

mai 03 Spill.no  

Spiller du online på Call of Duty: Black Ops er det på tide å telle de virtuelle pengene dine på Xbox Live. Call of Duty: Black Ops Escalation ble nemlig lansert i dag, eksklusivt på Xbox 360.

Kjendiser og zombier

Escalation inneholder fire nye kart til spillets flerspillerdel, i tillegg til et nytt zombie-nivå. De fire kartene er en forlatt zoologisk hage, et luksushotell i Cuba, en overfalt miltærkonvoi og en russisk landsby. Zombienivået har fått navnet Call of the Dead.

I tillegg til nye kart kan Treyarch og Activision friste med kjendisopptredener fra Hollywood i den nye utvidelsen. Skrekkfilmregissøren George Romero har fått en rolle, sammen med Buffy-skuespiller Sarah Michelle Gellar. Også Michael Rooker fra The Walking Dead dukker opp, i tillegg til Danny Trejo og Robert Englund. Sistnevnte er mest kjent for rollen som Freddy Kruger i Nightmare on Elm Street-filmene.

Pakken er kun tilgjengelig på Xbox 360 i første omgang, og koster 1200 Microsoft-poeng. Den vil mest sannsynlig dukke opp på Playstation Network og PC i starten av juni.

Traileren kan du se her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.