Flight Simulators etterfølger
0

Flight Simulators etterfølger

jan 05 Spill.no  

Microsoft har annonsert Microsoft Flight, en flysimulator og åndelig oppfølger til Microsoft Flight Simulator-serien som vil belage seg på free-to-play-modellen.

På nye vinger

Microsofts legendariske flysimulatorserie Microsoft Flight Simulator, som feirer 30 år i år, har ligget brakk siden Microsoft Flight Simulator X dukket opp i 2006, og det har ikke akkurat flommet på med erstatninger. Selskapet har derfor annonsert en ny free-to-play-variant av serien, denne gangen under navnet Microsoft Flight.

Spillet vil altså bli gratis å laste ned, men utover et grunnleggende utvalg av fly, må resten av doningene kjøpes inn for ekte penger. Disse vil bli solgt via en ny markedsplass for tilleggspakker, som vil bli opprettet nærmere lansering.

Spillingen foregår via Games for Windows Live, og støtter muligheten for å spille sammen med andre via innlogging av gamertags. Microsoft lover at det blir innhold for både flyentusiaster på leting etter hyperrealisme, og egne moduser for de som bare er ute etter å ha det litt moro i lufta. 

Microsoft Flight utvikles og utgis av Microsoft Studios for PC. Spillet skal etter planen lanseres til våren.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.