Månedens beste brukerbidrag
0

Månedens beste brukerbidrag

jan 05 Spill.no  

For «lenge lenge siden» startet Spill.nos trofaste moderatorer et tiltak hvor de valgte ut de aller beste brukeranmeldelsene fra hver måned, og hedret de i en egen artikkel kalt «Månedens beste brukeranmeldelser». Denne artikkelen har dessverre glimret med sitt fravær i ganske nøyaktig ett år, så nå mener vi det er på tide at denne flotte tradisjonen kommer tilbake. Vi i moderator-crewet vil prøve på å komme ut med en ny artikkel hver måned i lang tid framover, men denne gangen får artiklene en aldri så liten vri. I stedet for å bare hedre de beste brukeranmeldelsene på siden, vil vi nå også inkludere månedens beste videoer på Youtube-kanalen Freeplay. Freeplay er et prosjekt startet av to flittige moderatorer på Spill.no, hvor brukere på siden kan sende inn sine egne spillrelaterte videoer og få de lastet opp til en Youtube-kanal, ikke ulikt Machinima.

Desember har vært en relativt rolig måned når det kommer til både brukeranmeldelser og Freeplay-videoer. De fleste har nok vært opptatt med juleforberedelser og slikt, men heldigvis har noen brukere satt av tid til å gi oss andre prima underholdning i disse stressende juletider. Da skulle det bare mangle at de ikke fikk den anerkjennelsen de fortjener!

Første brukeranmeldelse finner du på neste side!

Fornøyd Sonic-fan

De fleste er nok enig i at Sonic var best på 90-tallet, og at han med få unntak ikke har klart overgangen til de nye konsollene særlig godt. Brukeren Soraki mener at Sonic Generations er blant unntakene, og ikke nok med det, han mener også at Sonic Generations er det beste Sonic-spillet noensinne. I følge Soraki har spillet sine små feil, som for eksempel at historien ikke er spesielt godt gjennomført, men han mener det fantastiske gameplayet veier opp for dette. Soraki har skrevet en så god, underholdende og informativ anmeldelse at til og med jeg får lyst til å prøve spillet, noe som er litt av en bragd da jeg aldri har vært spesielt glad i Sonics spilleventyr.

Les anmeldelsen her!

Videomoro med et av tidenes beste strategispill på neste side!

Erobrer Japan

Det nyeste spillet i Total War-serien, Shogun 2: Total War, ble hyllet av både kritikerne og fansen da det kom ut. Mange har nok brukt flere titalls timer i spillets flerspillermodus, hvor man sammen kan jobbe med å erobre Japan. Brukerne Danny/Klopsu2  og Nero  holder på med akkurat dette i deres Let’s Play-serie på Freeplay. Serien har det enkle navnet Danny og Nero spiller Shogun 2, og de har hittil sluppet to deler. Alle som interesserer seg for strategispill burde sjekke ut denne videoserien.

Episode en:

Episode to:

Project Freeplay finner du her!

Sykehuskaos i retroanmeldelse på neste side!

I det nostalgiske hjørnet

Vi har alle minner om spill vi absolutt elsket som barn. Spill vi kunne spille flere timer i strekk, og som vi gjerne spilte gjennom flere ganger fra start til slutt. Mange lengter nok også tilbake til de gode gamle dager, da spilling var en helt ukomplisert affære. Til en tid hvor man ikke alltid sammenlignet de nyeste spillene opp mot hverandre, og man ikke var så nøye på grafikk og små skjønnhetsfeil. Vi har blitt alt for bortskjemt når det kommer til spill, og derfor opplever nok mange at spillene man husker som fantastiske mesterverk kanskje ikke var det likevel. Brukeren NehNeh oppdaget akkurat dette da han prøvde spillet Theme Hospital for første gang på mange år.

Gjennom anmeldelsen av spillet  klarer NehNeh å beskrive akkurat hvorfor spillet ikke nådde opp til minnene han hadde. Anmeldelsen er velskrevet og lettlest, og det kommer godt frem at Theme Hospital er et spill anmelderen har gode minner fra. Enda mer imponerende er det at dette er brukerens første anmeldelse på Spill.no. Det skulle bare mangle at han ikke fikk skrevet en anmeldelse etter å ha vært medlem i over 1100 dager, og nå er det bare å håpe på flere anmeldelser fra denne karen i løpet av de neste 1000 dagene!

Les anmeldelsen her!

Pupper, lår og stygge ord finner du på neste side!

Erotisk eventyr

En annen bruker som har tatt en tur tilbake i tid er Felgen. De som har fulgt med på brukeranmeldelsefronten på Spill.no en stund kjenner nok igjen Felgen, som er en av veterananmelderne på siden. Han har som kjennetegn å anmelde eldre spill, og han gjør intet unntak i sin anmeldelse av Leisure Suit Larry 1: In the Land of the Lounge Lizards fra 1987. Felgen har nok igjen produsert en særdeles god anmeldelse, og det er godt å se at han ikke har mistet touchen siden hans forrige anmeldelse som kom for flere måneder siden. Denne karen er fortsatt blant de aller beste anmelderne på hele Spill.no, og vi gleder oss til å se mer fra han.

Les anmeldelsen til Felgen her!

Det var alt for denne gang, og vi oppfordrer så mange som mulig til å skrive anmeldelser og lage videoer til Freeplay. Alle som har blitt fremhevet i denne tråden mottar en liten overraskelse i posten fra redaksjonen i Spill.no, noe som burde være et godt insentiv til å sette seg ned for å skrive en velskrevet anmeldelse eller lage en morsom spillvideo.

For å skrive en brukeranmeldelse trenger du bare å søke opp tittelen på spillet du vil skrive om, og trykke på knappen Skriv din egen anmeldelse.

Dersom du har laget en spillvideo du vil laste opp til Project Freeplay, kan du følge instruksene i denne forumtråden.

Inntil neste gang er det bare å fortsette med skrivingen og filmingen, og husk at alle har mulighet til å få sitt bidrag oppført blant månedens beste brukerbidrag! Vi sees igjen i februar, for kåringen av de beste brukerbidragene i årets første måned.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.