Klart for kamp
0

Klart for kamp

jan 04 Spill.no  

Namco har sluppet tre nye videoer fra det kommende slåssespillet Soulcalibur V for å markere at spillet har fått gullstatus, og dermed er klart for lansering neste måned.

Gammel traver

Det har ikke akkurat stått stille på slåssespillfronten den siste tiden, men det er likevel en stund siden vi har hørt fra våre våpensvingende venner i Soulcalibur-universet. Og denne gangen får serien besøk av selveste Ezio fra Assassin’s Creed-spillene.

Namco har i dag annonsert at Soulcalibur V har fått gullstatus, noe som betyr at spillet er klart for opptrykking, og etter all sannsynlighet kommer til å være klart for lanseringen her på berget den 3. februar. For å feire dette, har de sendt ut en bråte med nye bilder og videoer, og her får du se en introduksjon av rollegalleriet, samt en opplæring i spesialtriks.

Se video

QuickMove

CriticalEdge

Soulcalibur V utvikles og utgis av Namco for Playstation 3 og Xbox 360. Lansering er satt til 3. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.