Flotte biler, høye hastigheter
0

Flotte biler, høye hastigheter

aug 30 Spill.no  

Criterion Games og Electronic Arts slapp nylig en trailer for å vise frem sentrale elementer i det kommende kjørespillet Need for Speed: Most Wanted.

Full fart

Vi få se hvordan det fungerer å hvine rundt i en helt åpen verden, hvor alle parkerte byer er potensielle mål for en klåfingret kjeltring som deg selv. Deretter bærer det ut i gatene for å finne utfordringer, og som vi husker fra blant annet Burnout: Paradise, er det bare å stoppe i et veikryss og spinne litt med hjulene for å være med. Vi får også se hvordan AutoLog holder deg oppdatert på hvordan vennene dine gjør det, og gjør det ekstremt vanskelig å skru av.

Se trailer

Need for Speed Most Wanted utvikles av Criterion Games og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3, PC, iOS, Android og Vita. Spillet lanseres 1. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.