Fordømmer juksere til juksehelvete
0

Fordømmer juksere til juksehelvete

jun 13 Spill.no  

Et sykdomstegn i spillkulturen er at for et hvert onlinespill finnes det en haug med juksepaver som bruker uredelige metoder for å komme seg på toppen av rangeringslista. Det vil Rockstar sette en stopper for i Max Payne 3.

Juksespill

Rockstar er nemlig oppmerksomme på at noen spillere hacker for å få fordeler i onlinedelen av Max Payne 3, og har kunngjort at disse vil bli tagget inn i en egen juksegruppe. Det betyr dermed at disse spillerne kun vil få muligheten til å spille mot andre juksepaver når de spiller online, så da kan de jo konkurrere seg i mellom om å hacke og modde seg til toppen, i stedet for å ødelegge for alle de ærlige spillerne.

Er du så “uheldig” at du havner i juksegruppa, kan du få en ny sjanse, men driter du deg ut igjen er du permanent forvist til juksehelvete.

Støter du på noen du mistenker har jukset i Max Payne 3, kan du rapportere vedkommende til Rockstar. Instrukser finner du på denne linken.

Max Payne 3 er utviklet av Rockstar og utgitt av Take-Two. Spillet er lansert på Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.