Første MW3-pakke neste år
0

Første MW3-pakke neste år

des 21 Spill.no  

Activision og utvikler Infinity Ward har annonsert at den første nedlastbare pakken til Call of Duty: Modern Warfare 3 kommer 24. januar 2012.

Helt annerledes

Infinity Wards Robert Bowling har tidligere lovet mer variert nedlastbart materiale i Modern Warfare 3 enn i noen av de tidligere utgavene av serien, og nå er det snart klart for å se hvor mye han mente det. 24. januar neste år, en måned etter jul, dukker nemlig den første nedlastbare tilleggspakken opp for betalende medlemmer av Elite på Xbox 360. PC- og Playstation 3-eiere må vente til senere, men nøyaktig når vil Activision ikke ut med før i januar.

Hva vi får servert i denne nedlastbare pakken vil de heller ikke ut med ennå, men Bowling lover at det kommer til å bli massivt og nyskapende.

– Måten vi gjør nedlastbart innhold på denne gangen er helt annerledes enn før. Ikke bare i måten du anskaffer det på, men også i hva slags innhold du får. Vi gjør mer enn bare kart. Vi kommer til å lage Spec Ops-oppdrag og en rekke ting spillere aldri har sett før, forteller Bowling, og legger til at alle tre utviklerne, Infinity Ward, Raven og Sledgehammer alle jobber med ekstrainnhold.

Call of Duty: Modern Warfare 3 utvikles av Infinity Ward og utgis av Activision for Xbox 360, Playstation 3, Wii, PC og Nintendo DS. Den første tilleggspakken lanseres for Elite-abonnenter på Xbox 360 den 24. januar 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.