Første skritt mot Batman 3?
0

Første skritt mot Batman 3?

mar 08 Spill.no  

Facebook-sidene til Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City har nå blitt samlet til én side ved navn Batman: Arkham, melder VG247.

Batman: Arkham

Arkham Asylum-siden er fjernet helt, mens Arkham City-siden har fått nytt navn, forteller fansiden ArkhamCity, og påpeker at det kan hende at det bare er snakk om et lenge utsatt tiltak for å samle de to spillene på én side for å unngå forvirring.

Og dette hadde sannsynligvis vært enden på visa for de aller fleste, hadde det ikke vært for at Warner Bros. Interactive forrige måned fortalte på et investormøte at et nytt Batman-spill er på vei, og at det skal lanseres allerede i slutten av året. Den offisielle annonseringen skal skje i løpet av de neste par månedene.

Ny utvikler

Rocksteady, som laget de første to briljante spillene i Arkham-serien, skal imidlertid ikke delta i utviklingen av det tredje spillet, og rykter vil ha det til at det er Warner Bros. Montreal, en ny storsatsing som etter hvert vil telle 300 ansatte, som tar over. Rocksteady jobber ifølge ryktene med en slags forløper til Arkham-spillene, med fokus på Justice League i den såkalte sølvalderen for DC Comics. Dette skal lanseres i løpet av 2014.

Inntil videre er dette en haug med spekulasjoner, rykter og vage annonseringer som er knyttet kreativt sammen for å passe sammen med en i utgangspunktet triviell handling på Facebook, så vi anbefaler våre lesere å vente med Batman: Arkham 3-tatoveringene til vi har fått fatt i litt mer håndfast informasjon fra offisielt hold.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.