Nytt Assassin’s Creed oppdaget
0

Nytt Assassin’s Creed oppdaget

mar 08 Spill.no  

Et skjermbilde fra det som ser ut som en trailer for et nytt Assassin’s Creed-spill ved navn Rising Phoenix har dukket opp på nett, melder Eurogamer.

Modern 

På skjermbildet ser vi tydelig logoen til Erudito Collective, gruppen som motarbeider de slemme Abstergo Industries. Begge disse eksisterer imidlertid kun i moderne tid i Assassin’s Creed-universet, og etter hva vi kjenner til, kommer den moderne biten i det kommende Assassin’s Creed IV: Black Flag til å fortelles gjennom en forsker ansatt av nettopp Abstergo.

Det er ikke utenkelig at skjermbildet vi ser, er hentet fra et spill som foregår parallelt med Black Flag, eller i det minste utfyller historien i det. Som Eurogamer også nevner, er for øvrig firmaet Ubisoft Digital Arts de samme som lagde kortfilmserien Assassin’s Creed: Lineage, som var basert på spilluniverset.

Ubisoft har foreløpig til gode å kommentere saken, og vi venter spent på den uunngåelige annonseringen som stort sett kommer i kjølvannet av slike hendelser.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.