Fra «Mafia 2» til tennis!
0

Fra «Mafia 2» til tennis!

sep 08 Spill.no  

Etter å ha brukt rundt fem år på å utvikle «Mafia 2», har den tsjekkiske utvikleren 2K Czech forlatt mitraljøser og dresskledde gangstere til fordel for hvite strømper og gresskledde tennisbaner.

Realistisk

Ifølge en fersk pressemelding fra 2K Games jobber nemlig 2K Czech nå med det nyeste spillet i «Top Spin»-serien. De tre forrige spillene i serien ble laget av det franske studioet PAM Development, og dette blir dermed det første tennisspillet fra 2K Czech.

– «Top Spin 4» begynner å ta form som det mest realistiske og spennende tennisspillet i «Top Spin»-serien, hevder Greg Thomas, sjef for 2K Sports i pressemeldingen.

Thomas lover forbedret kontrollsystem, fantastiske animasjoner på spillerne, TV-aktig presentasjon, og et utvalg spillere vi ikke har sett maken til i et tennisspill. I tillegg lover 2K Games eksklusivt innhold. Blant annet vil alle som forhåndsbestiller «Top Spin 4» få med en ung versjon av Andre Agassi på kjøpet. I spillet altså, ikke i virkeligheten.

Se flere bilder fra «Top Spin 4» på neste side!

«Top Spin 4» utvikles av 2K Czech og utgis av 2K Games. Spillet lanseres på Playstation 3, Xbox 360 og Wii i løpet av 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.