Fra spillnerd til rockegud!
0

Fra spillnerd til rockegud!

jan 14 Spill.no  

Videobloggen er tilbake, denne gangen med en spesialepisode. Vår kjære redaktør Jon Cato har nemlig brukt mye av romjula på å leke seg med den nye Pro-gitaren til «Rock Band 3», gitaren som har seks strenger og over hundre knapper på gitararmen. Og fikk plutselig lyst på en ekstra utfordring.

Gitartimer

– Jeg ble lei av å lese alle kommentarer fra folk som mener man heller bør lære seg et skikkelig instrument i stedet for å spille, så jeg bestemte meg for å ta utfordringen. Med «Rock Band 3» skal jeg lære meg å spille ordentlig gitar, forteller Jon Cato.

Men en utfordring er ikke spesielt spennende uten et mål i enden, og det har vi skaffet. På årets Øyafestival i Oslo i august i år, skal nemlig Jon Cato med backingband fremføre en låt med ordentlig elektrisk gitar. Uten spill eller skjermer. Bare gitar og backingband.

– Det er mulig jeg har lagt lista litt høyt, men jeg har troen på at det er gjennomførbart, forteller Jon Cato.

Jon Cato er nå i gang med knallhard øving, og han vil dele fremgangen sin via månedlige videoblogger. Følg med!

Se den første videobloggen her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.