Full slakt for Aliens: Colonial Marines
0

Full slakt for Aliens: Colonial Marines

feb 12 Spill.no  

Det er alltid et faresignal når vi ikke mottar profilerte storspill til anmeldelse i god tid før lansering. Per dags dato har Aliens: Colonial Marines fortsatt ikke dukket opp i postkassa til Spill.no, og nå skjønner vi hvorfor. De første internasjonale anmeldelsene har dukket opp, og spillet blir regelrett slaktet overalt.

3/10

Både Eurogamer, Polygon og Gamereactor gir spillet 3/10 og kaller det en stor skuffelse. IGN og Gamespot er hakket snillere og gir det 4,5, mens Edge deler ut 5/10. Det eneste mediet som har likt spillet så langt er EGM, som har gitt det 9/10. Jaggu er ikke hele nettsida drapert i Aliens-reklamer også, gitt.

Vi regner med at Aliens: Colonial Marines dukker opp i dag eller i morgen og vil gi deg vår reaksjon så snart vi har spilt det nok.

Aliens: Colonial Marines er utviklet av en hel haug av studioer med Gearbox som sistemann ut. Spillet lanseres av Sega og slippes i dag.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.