Funcom sier opp ansatte
0

Funcom sier opp ansatte

aug 22 Spill.no  

Norske Funcom tyr til oppsigelser som et ledd i en pågående kampanje for å redusere kostnader i selskapet, melder The Verge.

Laber mottakelse

Grunnen til innsparingene er en dårligere enn forventet mottakelse av studioets nylanserte nettrollespill The Secret World, som havnet på 72/100 på nettstedet Metacritic, som samler inn karakterer fra en rekke nettsider og publikasjoner over hele verden.

– Funcom er selvfølgelig misfornøyde med å motta en slik Metascore. Et spill som the Secret World, som ikke er basert på et velkjent varemerke, er vanligvis avhengig av positive anmeldelser for å oppnå gode salgstall på lansering, heter det i en investormelding fra tidligere denne måneden.

Nøyaktig hvor mange som skal sies opp vil Funcom ikke kommentere på dette tidspunkt, men det spekuleres på om det kan gjelde så mange som halvparten av studioets ansatte, som er spredt i studioer over hele verden. Vi regner med å høre mer om dette i nærmeste fremtid.

Her hos Spill.no fikk The Secret World  en god femmer, og kalte det blant ennet “et sjeldent originalt og velskrevet nettrollespill”.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.