Gamerscore: 600.000
0

Gamerscore: 600.000

aug 06 Spill.no  

Xbox 360-brukeren Stallion83 har som første spiller i verden rundet 600.000 poeng i sin gamerscore.

Verdensrekord

Summen av smertefullt innsamlede achievement-poeng over fryktelig lang tid forteller omverdenen nøyaktig hvor erfaren du er som Xbox 360-spiller. Eller hvor mange lette spill du har spilt, eventuelt. Noen tar dette tallet ekstremt seriøst. Følgelig har egne nettsteder og forumer har oppstått for å gjøre det lettere å finne frem til de enkleste spillene, og ikke minst å lære hvordan man skal fullføre de vanskeligste enklest mulig.

Amerikanske Raymond Cox, med gamertag-en Stallion83 er per i dag den råeste achievement-jegeren på planeten, noe han allerede for ni måneder beviste da han rundet en halv million poeng. Han har imidlertid ikke hvilt på laurbærene, og har siden det jobbet knallhardt med å nå neste mål: 600.000 Gamerscore.

Det har han også klart å oppnå nå, og har lagt ut denne videoen for å markere prestasjonen:

Nyttige nettsteder

Du kan følge Stallion83s videre ferd mot 1.000.000 poeng på nettsiden hans, 1 Million Gamerscore

Dedikerte nettsider for achievement-jegere:
Xbox360Achievements.org
Achieve360Points.com
TrueAchievements.com

Hva er din gamerscore? Hvorfor er dette tallet så viktig for så mange? Er achievements i veien? Diskutér i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.