0

Gotham Knights avduket!

aug 22 Spill.no  

Gotham Knights, det neste spillet fra WB Games Montreal, ble i dag offentlig avslørt under den årlige fanfesten DCFanDome. 

Spillet vil ta plass i Gotham igjen, og denne gang er ikke Batman lenger tilstede for å banke litt vett inn i de mange skurkene som liker å ødelegge byen.  Istedet er det de spillbare arvtagerne Batgirl, Robin, Nightwing og Red Hood som skal sørge for at gatene igjen kan bli trygge for de mange superskurkene.

I videoen som du kan se nedenfor ser det visst ut som Mr.Freeze er tilbake i byen med en agenda.

Utviklerene lover en åpen og spennende by hvor mange av de forskjellige skurkene sine historier vil flettes inn i hverandre. 

I tillegg ser det ut som serien går i en tydelig retning av rollespill hvor fiendene har forskjellige nivåer og egenskaper. Heltene du kan spille som ser også ut til å være unike i henhold til både egenskaper og utstyr, noe som går bra med multiplayer hvor du kan spille med venner gjennom historien.

Gotham Knights vil være tilgjengelig i 2021.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.