Gran Turismo 6 på vei
0

Gran Turismo 6 på vei

nov 11 Spill.no  

Etter den trange setefødselen av Gran Turismo 5, der det ble lovet gull og grønne skoger i påfølge nedlastbart innhold, har Polyphony nå flyttet fokuset vekk fra det eksisterende spillet og er i stedet i gang med neste spill i bilserien.

Fortsatt DLC

Det er i et intervju med IGN at sjefen for utviklingsstudioet Kazunori Yamauchi røper at de er i full gang med sekseren.

– Selvsagt jobber vi med Gran Turismo 6 allerede, og det som virkelig vil bli skillet er noe vi ikke kan oppdatere gjennom nedlastbart innhold, noe vi selvsagt har spart til Gran Turismo 6, sier Yamauchi til IGN.

Til tross for at Gran Turismo 6 er under utvikling vil Polyphony Digital fortsette med å slippe nedlastbart innhold til Gran Turismo 5, for det meste nye biler.

– Det vi gjør fremover er avhengig av reaksjonen til brukerne på det nedlastbare innholdet. Vi får se hvordan tilbakemeldingen fra kundene påvirker hva vi gjør fremover, forteller Yamauchi til IGN.

Noen lanseringsdato for Gran Turismo 6 er selvsagt ikke klar ennå, men skal vi gjette basert på alle utsettelsene til femmeren vil vi tippe en eller annen gang i 2015.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.