Gratis spill på bursdagen
0

Gratis spill på bursdagen

jun 28 Spill.no  

Atari feirer 40-årsjubileum, og markerer det med å fjerne prisen på alle klassikere som normalt selges gjennom Atari Greatest Hits-appen for iOS.

Gamme storhet

Pakken inneholder et A-Z gjennom spillhistorien, både fra Ataris enorme katalog av arkadespill og de mange hjemmekonsollene de hadde på markedet de siste 40 årene. Alt fra Crystal Castles, Pong, Adventure og Lunar Lander til Red Baron, Tempest, Asteroids og Breakout. Og 92 til. 

Hele dagen torsdag 28. juni gis disse spillene bort gratis, ved at du laster ned iOS-appen Atari’s Greatest Hits. I morgen legges de ut for salg til ordinær pris igjen, og om du avinstallerer appen, må du betale for å få dem tilbake igjen. Kanskje en gylden mulighet til å oppleve litt real spillhistorie?

Atari ble opprettet av Nolan Bushnell og Ted Dabney i 1972. Selskapet eksisterer den dag i dag, etter at utgiveren Infogrames overtok navnet i 2009.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.