Har du hentet din Ghost Recon-betanøkkel?
0

Har du hentet din Ghost Recon-betanøkkel?

apr 10 Spill.no  

I påsken ga vi bort en bunke betanøkler til det nye Ghost Recon-spillet på PC med tittelen Tom Clancy’s Ghost Recon Online. Vi har fått en håndfull ekstra nøkler, samt mer info fra Ubisoft om betatestingen.

Vil du ha en betanøkkel for å teste spillet? Klikk her!

Ubisoft gir nemlig bort virtuelle premier til de ivrigste betatesterne. Alle som prøver betaen og havner mellom nivå 1 og 19 før betatestingen avsluttes 14. april, får et skytevåpen, emblem og 150 spøkelsespenger – spillets valuta. Er du ekstra flink og kommer deg over nivå 20, får du et gullvåpen, et eksklusivt emblem, samt 450 spøkelsespenger. I tillegg får alle som deltar i betaen tilgang til fullversjonen av spillet tre dager før lansering.

Tom Clancy’s Ghost Recon Online lanseres på PC i mai, og blir såkalt free-2-play, det vil si at alle som vil kan laste det ned og spille gratis. Betatestingen varer frem til 14. april.

Hent din betanøkkel her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.