GTA V i oktober?
0

GTA V i oktober?

apr 10 Spill.no  

LinkedIn-siden og CV-oppføringen til en figuranimatør hos Rockstar North fortalte om en oktober-lansering for det høyst etterlengtede actionspillet Grand Theft Auto V. All informasjon relatert til spillet er nå borte.

Avslørende CV

Det er ikke fritt for lanseringsrykter rundt Grand Theft Auto V, men det er kanskje ikke så rart, med tanke på hvor lenge vi har ventet bare på annonseringen av spillet. Og Rockstar er som kjent flinke til å holde pottetett om hemmelighetene sine, noe som gjør at ryktemølla rundt titlene dere som oftest er ganske flyktig.

Denne gangen er det imidlertid den unge figuranimatøren Alex O’Dwyer som kan ha tråkket i salaten med begge føttene. Da han nylig oppdaterte både profilen sin på bransjedatabasen LinkedIn og CV-en sin, førte han like godt opp GTA V som en oktober 2012-lansering sammen med sine ganske vekslende meritter.

CV-en er selvfølgelig slettet i ettertid, og LinkedIn-siden er atter en gang oppdatert uten GTA V-lanseringsdato. Som nettstedet Jystiq påpeker, er det argumenter både for og mot at det kan være hold i dette som i høyeste grad bør anses som rykter frem til en kommentar fra Rockstar dukker opp.

For/mot

Med unntak av GTA IV, har Rockstar hatt tradisjon i å lansere spillene sine i tid til julesalget, og en oktoberlansering regnes som ganske perfekt for dette formålet. Videre er Rockstar kjent for å fokusere på kun én tittel av gangen promoteringsmessig, og en oktoberlansering vil gi PR-avdelingen nok av tid til å gjøre seg ferdig med Max Payne 3, som slippes i mai, før de kan bruke de neste månedene på å drukne verden i GTA V-nyheter.

Men: Rockstar har også for vane å bare slippe én stortittel i året. Når utgiver 2K Games samtidig planlegger å slippe det også temmelig etterlengtede Bioshock Infinte i oktober i år, er det stor fare for at det ender opp med at titlene hemmer hverandres salgspotensial.

Se trailer

Som sagt har Rockstar fremdeles til gode å kommentere ryktene, og vi kommer selvsagt tilbake når vi hører mer om en lanseringsdato for Grand Theft Auto V.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar North og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Ingen offisiell lanseringsdato er ennå kjent.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.